Over ons

The Code Crowd

The Code Crowd is een softwareontwikkelaar met oog voor mensen. Dat is volgens ons namelijk de kern van alles. En dus ook van je bedrijf. Zonder je team ben je nergens. En als ondernemer heb je een plicht om goed voor je mensen te zorgen. Direct, door ervoor te zorgen dat ze hun werk op een prettige manier kunnen doen en dat de werkdruk niet te hoog is. Maar ook indirect, bijvoorbeeld door je bedrijf gezond te houden zodat hun baan gegarandeerd is. 

Vooral in groeiende organisaties zien we vaak dat die mensen in de knel komen. Het werk neemt toe en iedereen schakelt ‘gewoon’ steeds een tandje bij. Maar daar zit een grens aan. Het gevolg is dat je medewerkers het plezier in hun werk verliezen en zelfs ziek worden. 

Maar al veel eerder ga je dit merken in de uitvoering. Door de toename in werk moet er steeds meer ingevoerd worden en liggen fouten op de loer; er wordt een typfout gemaakt waardoor een bestelling niet klopt, een order wordt aan een verkeerde klant gehangen of er wordt een belangrijke actie vergeten. Niet omdat je medewerker slecht is in zijn of haar werk, maar omdat de druk gewoon te hoog is. De enige manier om dit te verhelpen is door het werk slimmer in te richten. En daar komen wij om de hoek.

De eerste stap is om de processen in jouw bedrijf onder de loep te nemen. Wat doe je precies? Uit welke stappen bestaat dat vanaf de verkoop tot aan de uitlevering of het einde van je dienstverlening? Welke software gebruik je daar nu al voor? En dan gaan we kijken of dat slimmer kan. Kunnen je processen handiger ingericht worden? Kun je delen automatiseren? Zodat je medewerkers daar geen werk meer aan hebben en er niet meer zelf aan hoeven te denken? Is er slimme standaardsoftware op de markt waarmee je de stappen die overblijven veel makkelijker kunt doen? 

Met een klein stukje maatwerk koppelen we onze apps aan de software die je al gebruikt waardoor jij straks ‘aan de voorkant’ (en dus voor je medewerkers) één groot, met elkaar communicerend systeem hebt waar je alles in kan wat jij voor jouw bedrijf nodig hebt. Zonder handmatige acties. Zonder continu dezelfde gegevens opnieuw in te hoeven voeren. Zonder steeds zelf aan de te nemen acties te hoeven denken. 

En wat ook nog eens uit te breiden is. Dus groei je door en heb je daardoor behoefte aan nog meer software of automatisering? Geen probleem, dat regelen we voor je.

Het team van The Code Crowd

Deze werkwijze maakt dat maatwerk ook voor kleinere MKB-bedrijven betaalbaar en dus toegankelijk is. Waardoor wij samen een enorme positieve impact kunnen maken op de werkdruk en het werkplezier van werkend Nederland. En daar gaan we voor!

Zullen we kennismaken? Geef dan hieronder je gegevens door en we nemen contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen op 
0341-263273 of mailen via info@thecodecrowd.nl

Het team

Eric Marchand

Eigenaar & Sales

Ik ben het ‘hoofd wazige ideeën’, klinkt onaardig maar dit is precies mijn kracht. Samen met jou goede ideeën bedenken die worden gevormd tot een applicatie die een probleem oplost voor onze klanten.

Matthijs van de Gronden

Service Delivery Coordinator

Ik houd voor alle klanten in de gaten of de wensen en afspraken goed gevolgd worden en dus wordt gebouwd waar jij om gevraagd hebt. Ik ben dan ook jouw aanspreekpunt.

Ferdy Badenbroek

Developer

Ik vind het het leukst om dingen te maken die jouw leven makkelijker maken zoals een programma waarin je alle info van je bedrijf kunt beheren in plaats van in tig losse excelletjes.

Andreas van den Berg

Freelance marketeer

Ik pak allerlei marketingtaken op, denk aan het maken van beeldmateriaal, het ontwikkelen en onderhouden van websites etc. Maar ik denk ook regelmatig mee in het ontwikkelen van nieuwe producten.