Meijers

Webshop Meijers Mode Nunspeet

Het is zoeken voor de lokale winkeliers naar de beste oplossing voor hun winkel in deze lastige tijd. Ondanks een aantal versoepelingen is het nog niet mogelijk om gewoon winkel te zijn zoals we gewend waren. En waar doe je dan goed aan?

Met deze vraag zat ook Arnold van Meijers Mode Nunspeet. Hij heeft ons onlangs benaderd om snel een simpele webshop te ontwikkelen om te kijken of online verkopen kan helpen om de winkel draaiend te houden. Vanuit het kantoor van The Code Crowd kijken we uit over het marktplein en een deel van de winkelstraat van Nunspeet. We zien de gesloten winkels en wilden daarom Arnold en andere lokale winkeliers graag helpen. Toen de vraag van Arnold kwam hoefden we dan ook niet lang te denken. In een paar dagen tijd hebben we een webshop opgezet met online betalen, keuze voor ophalen of bezorgen en een koppeling met Facebook, zodat ook daar de producten getoond worden.

Door gebruik te maken van onze ervaring in het ontwikkelen van software en bestaande tools in te zetten konden wij voor Meijers Nunspeet heel snel en voor een scherpe prijs een webshop ontwikkelen met groei mogelijkheden. Op deze manier is het voor Arnold mogelijk om goedkoop en makkelijk in te stappen en te proberen of een webshop hem gaat helpen zijn omzet te verhogen.

Het systeem is zo opgezet dat de webshop makkelijk door kan groeien met mogelijkheden als het koppelen van hun bestaande voorraadsysteem of het automatisch afhandelen van bezorging door deze te koppelen met bezorgdiensten.

Wij zijn blij dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen om een lokale ondernemer te helpen.

Wilt u weten hoe we uw winkel of bedrijf kunnen ondersteunen met een webshop of heeft u andere software vraagstukken?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via eric@thecodecrowd.nl.