Fixn-app

Fixn-app:

Informatie van je klussen vastleggen en inzien is nog nooit zo snel en makkelijk geweest

Snel en makkelijk

Maak in maximaal 3 kliks een terugbelnotitie, een offertetaak of een inkooplijst voor je project

Praktisch

Roep onderweg makkelijk je terugbelnotities op waardoor je die in een verloren moment kunt afhandelen

Taak inclusief benodigde info

Wanneer een taak oppopt wordt automatisch alle benodigde info die je nodig hebt voor die taak ook zichtbaar

Simpele urenregistratie

Houd je uren bij door alleen op een start- en stopknop te klikken en koppel ze automatisch aan de juiste klus

Snel en makkelijk je klussen bijhouden

Met de Fixn-app registreer je snel en makkelijk alle benodigde informatie rondom je klussen en haal je het net zo snel weer tevoorschijn als je het nodig hebt. Gewoon, op je mobiel, terwijl je aan het werk bent: 

 • Maak een foto van een materiaal dat je gebruikt hebt en moet factureren aan de klant en hang dit aan je klus. Dat maakt de facturatie later een fluitje van een cent.
 • Of ontdek je dat iets bijna op is. Dan maak je een foto en hangt die aan je inkooplijstje. 
 • Je uren houd je bij door aan het begin van de klus op start en aan het eind op stop te klikken. Op basis van je locatie (gps) en het adres in je project hangt de app de uren automatisch aan het juiste project.
 • Sta je op weg naar huis in de file? Dan roep je gewoon je lijstje met terugbelnotities op en werkt die ondertussen af. Bij elke terugbelnotitie krijg je ook meteen alle verdere informatie te zien zodat je die niet apart hoeft op te zoeken.
 • Voor taken kun je ook een vast moment aangeven waarop je die allemaal wilt inzien. Handig wanneer je een vaste offerte-avond hebt waarop je die aanvragen allemaal wegwerkt. De Fixn-app laat je ze op volgorde van binnenkomst zien zodat je makkelijk van oud naar nieuw werkt en niemand per ongeluk overslaat.

 

De simpelste app voor klussen

De app is zo simpel als het maar kan. Maar dat is voor drukke ZZP-ers juist fijn, want jij hebt geen tijd voor overbodige onzin. We gaan dan ook voor maximaal 3 kliks om te vinden wat je zoekt, een taak voor jezelf aan te maken of een notitie aan je project toe te voegen.

Het startscherm laat je je aankomende klussen zien. Zo zie je snel waar je vandaag, morgen en overmorgen bent.

Daaronder vind je 4 grote knoppen met de voor jou belangrijkste acties:

 1. Taak aanmaken (bijvoorbeeld terugbelnotitie of offerte maken)
 2. Foto of bestand toevoegen (materiaal aan klus koppelen)
 3. Inkoop (je boodschappenlijstje)
 4. Urenregistratie

Maar die zijn dus aan te passen. Wil jij bijvoorbeeld met 1 druk op de knop direct een offertetaak aan kunnen maken, dan kunnen we 1 van de knoppen daarvoor inzetten. Maar de knoppen blijven dus lekker groot en duidelijk en makkelijk aan te klikken. Bovendien maak je met nog maximaal 2 kliks je notitie, taak of boodschappenlijstje aan.

Koppelbaar

Natuurlijk is onze software te koppelen aan andere software die je al gebruikt. Bijvoorbeeld een CRM of boekhoudpakket. Zo voorkom je nog meer dubbel werk en pak je dus nog meer winst.

Samengevat

 • Onderweg of op de bouwplaats in maximaal 3 kliks van een idee of telefoontje naar een taak (met herinnering!) of notitie op je project.
 • Altijd snel en makkelijk inzicht in je lopende en geplande projecten; afspraken, in te kopen materiaal, al ingekocht materiaal, gemaakte uren etc.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan een korte demo aan: