logo

Bedrijfsscan

Bedrijfsscan

We zouden je lukraak een softwarepakket kunnen adviseren en daar wat maatwerk aan kunnen hangen. Dikke kans dat dit je ook zou helpen in je bedrijf, we zitten tenslotte al een tijdje in dit wereldje en weten wat er te koop is en wat wij kunnen maken. Maar ook dikke kans dat die software voor jouw bedrijf geen 100% match is en dat er dus stappen uit je proces buiten de boot blijven vallen.  Simpelweg omdat we niet alle processen in jouw bedrijf kennen. En dus starten we een samenwerking altijd met een bedrijfsscan.   

Onze bedrijfsscan is vooral voor jou als ondernemer ‘quick’. Jij levert ons via een online vragenformulier informatie aan waarmee wij een eerste indruk krijgen van jouw bedrijf en je processen. Daarna plannen we een gesprek waarin we je gericht vragen om situaties toe te lichten. Alles bij elkaar kost dit je ongeveer 2 uur. 

Daarna gaan onze specialisten aan de slag. Ze combineren de informatie die ze van jou gekregen hebben met hun kennis en ervaring en de nieuwste ontwikkelingen in de markt. We kijken zowel naar de bedrijfskundige kant van je processen als naar hoe we die met software makkelijker, efficiënter en leuker kunnen maken. We houden in het eindplaatje rekening met jouw bedrijf, de markt, mogelijke softwareoplossingen en mogelijke andere zaken die jouw business beïnvloeden. 

Resultaat 
Het resultaat is een praktisch adviesrapport waarin je concrete aanbevelingen krijgt. We geven je advies hoe je bedrijfsprocessen zelf al kunt verbeteren. En niet zo tussen neus en lippen door, maar zo uitgewerkt dat jij er direct mee naar je team kunt stappen en zij er zo mee aan de slag kunnen.  
 
Maar we laten je ook zien welke mogelijkheden wij zien om die te automatiseren en vergemakkelijken met software. Ook vertellen we je welke quick wins we zien en welke stap jij volgens ons het best als eerste kunt zetten omdat daar volgens ons de grootste winst zit. 

Daardoor kun jij daarna een goed geïnformeerde beslissing nemen. Ga je in de eerste instantie alleen je processen stroomlijnen? Stap je bijvoorbeeld over van Excel naar een CRM-pakket? Of wil je ook al zaken automatiseren? Welke stap kun je het beste als eerste zetten? 

Zuiver 
Natuurlijk helpen we je graag bij die vervolgstap. Maar om dit voor ons allemaal zuiver te houden is deze scan een aparte service waar je dus een bedrag voor betaalt. Bevalt de samenwerking met ons? Dan helpen we je daarna graag verder. Wil je liever naar een ander? Dan klop je daar aan met ons adviesrapport en kun je hen snel en duidelijk uitleggen wat je wilt. 

Jouw investering 
Je investering voor onze quick scan is afhankelijk van je bedrijfsgrootte: 

  • 1 tot 25 FTE; je investering is 1.850,- 
  • 26 tot 50 FTE; je investering is 3.250,- 
  • Meer dan 50 FTE; we maken graag een voorstel op maat