logo

Actiehouden

Actiehouden App

Weet je nog? Toen een verkoopactie nog op handgeschreven formulieren ging? Eerst moesten de formulierboekjes aan alle verkopende leden uitgedeeld worden. Dan moest je ze weer op tijd terug zien te krijgen. En dan begon het grote ontcijferfeest, want netjes schrijven kan niet iedereen. En dan hebben we het nog niet eens over bestellingen die in de soep lopen omdat aantallen verkeerd zijn opgeteld.

Deur-tot-deur-verkoopacties komen zeker terug na Covid-19. Online verkopen en geld inzamelen is uit nood in 2020 en 2021 enorm gegroeid, maar kan niet tippen aan persoonlijk contact. Aan iemand die je kent persoonlijk bij je aan de deur komt en vraagt of je zijn of haar club of vereniging wilt steunen dan is de kans dat je ‘ja’ zegt veel groter dan wanneer je een Whatsapp-bericht krijgt of een berichtje op social media ziet.

Maar we gaan wel voor verkoopacties nieuwe stijl. Want de oude manier was enorm tijdrovend en vrijwilligers om het te organiseren en coördineren liggen niet voor het oprapen. Dit zo makkelijk en efficiënt mogelijk maken is dus belangrijk.

Hoeveel makkelijker en minder tijdrovend zou je verkoopactie zijn wanneer:
• De leden zelf makkelijk en snel via een link de app downloaden.
• Via een korte video zien hoe de app werkt (maar eigenlijk is dat niet eens nodig omdat de app zo simpel is). 
• Vervolgens bij hun buren, familie en kennissen snel en makkelijk de bloemen, worst, soep of koekjes kunnen verkopen, zowel direct als op voorintekening.
• Jullie als organisatoren realtime inzicht hebben in de verkopen; wie, wat en hoeveel.
• En je bovendien makkelijk downloads kunt maken die je aan je leverancier kunt doorsturen of kunt gebruiken om de bestellingen te verdelen en natuurlijk de beste verkopers in het zonnetje te zetten. 

Bovendien is de verkoopactie voor je leden prettiger en makkelijker, want:
• Ze hebben geen stress van contante betalingen, wisselgeld berekenen en überhaupt voldoende wisselgeld hebben. 
• Ze hoeven niet meer met contant geld over straat wat de actie voor hen veel veiliger maakt.
• Het werken met een app is voor jongeren veel leuker dan met geschreven formulieren.

Bekijk de screenshots:

392x696bb
392x696bb2
392x696bb3