Wazige ideeën

Wazige ideeën

Picture of Eric Marchand

Eric wordt door de rest van het team ‘hoofd wazige ideeën’ genoemd. Sterker nog, dat is ook hoe zijn taak in onze processen beschreven wordt ;-). Nou zou je kunnen denken: “Dat is ook niet aardig!”, maar dat is het juist wel. Dit is namelijk precies Erics kracht en wat hij het liefste doet.

Hij is een ideeënmachine. En broedt daar vervolgens op tot hij het aan een persoon of bedrijf kan koppelen zodat die ermee aan de slag kan. Of hij vormt het tot een applicatie die een probleem oplost voor onze klanten. Of waar we een stuk software van kunnen maken dat we zelf in de markt kunnen zetten.

Hij pitcht dit idee vervolgens aan onze developers en dan gaan die aan de slag om van zijn idee een concrete oplossing te maken. Zo benutten we juist ieders sterke kanten en doet iedereen waar hij het beste in is en wat ze het liefste doen.
Hoe is dat bij jullie in het bedrijf geregeld? Werken jullie daar ook vanuit iedereens sterkte?

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: