Practice what you preach

Practice what you preach

Picture of Eric Marchand

Het is natuurlijk niet zo leuk om te bekennen, maar wij waren heel lang die loodgieter waarbij de eigen kraan lekte. Maar het afgelopen jaar hebben we daar grote stappen in gezet, want wij geloven in ‘practice what you preach’. Bovendien hebben wij zo zelf aan den lijve ondervonden hoeveel voordeel het oplevert.

Een aantal voorbeelden:

Het werk zit niet meer alleen in de hoofden van de mensen die ermee bezig zijn, maar wordt vastgelegd in een projectmanagementsysteem waardoor de kans dat er iets over het hoofd gezien wordt minimaal is.

De voorbereiding, de coördinatie tijdens de projecten en de nazorg wordt nu door één persoon gedaan, hierdoor heeft die overzicht in wat er moet gebeuren en wie daarmee aan de slag gaat. Er valt niks meer tussen wal en schip en de openstaande acties worden sneller en efficiënter opgepakt.

Reinald (de man van het geld) heeft steeds realtime inzicht in de status van de projecten en weet dus precies wanneer en welk bedrag er gefactureerd kan worden.

Wij zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe processen en de tools waarmee we die ondersteunen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je wel eens zien hoe we dit doen? Laten we dan eens koffiedrinken!

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: