Past je software bij jouw manier van werken?

Past je software bij jouw manier van werken?

Picture of Eric Marchand

Je hebt vast wel eens gehad dat jij superhandige software voor je team had gekocht en dat zij er vervolgens geen *piep* mee doen. Omdat het omslachtig werkt. Omdat het onoverzichtelijk is. Omdat het traag is. Omdat het ingewikkeld lijkt. Omdat het alleen op een PC draait en je team het onderweg wil gebruiken.  
 
De redenen waarom iemand een app niet gaat gebruiken kunnen legio zijn. En er hoeft maar een kleine frustratie te zijn voor hen om ‘nee, bedankt’ te zeggen. Want iets veranderen is sowieso al eng. Dus als je team niet 100% overtuigd is… En daar sta jij dan met je goede gedrag (en flinke investering).  
 
Dit had je kunnen voorkomen door vooraf goed te kijken naar waar precies de gebruiksfrustraties liggen, maar ook goed na te denken over hoe (in welke situatie en op welk apparaat) je medewerkers die tool nodig hebben. Vanuit de auto desktopbased software gebruiken is niet zo handig… 
 
Meer weten? Kom eens vrijblijvend op de koffie.

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: