logo

Facturatie frustraties?

Facturatie frustraties?

Foto van Eric Marchand

Factureren. Aan de ene kant niet het meest uitdagende klusje waardoor het nogal saai kan zijn. Aan de andere kant wel het levensbloed van je bedrijf en dus iets waar je (hopelijk) elke week voor gaat zitten. En wat je waarschijnlijk ook elke week frustratie oplevert. Want van Jan heb je nog niet doorgekregen hoeveel uur hij vorige week bij de klant heeft gewerkt (waardoor je die niet kunt factureren). En Kees heeft nog niet gemeld welke materialen hij voor zijn klant besteld heeft (waardoor je die niet kunt doorfactureren). En Piet had een oplevering met zijn klant, maar je hebt geen idee of dat project akkoord en dus afgerond is of dat er nog puntjes opgelost moeten worden (waardoor je de laatste factuur voor dat project nog niet kunt sturen). Je ziet vast het patroon al ontstaan…

Maar wist je ook dat dit simpel kan worden opgelost? Want 99 van de 100 keer is de reden dat Jan, Kees en Piet die dingen niet op tijd doorgeven, dat het voor hen omslachtig is. Dat het niet handig is. Dat ze er speciaal voor naar kantoor moeten komen rijden terwijl ze vrijdag om 16.00 uur gewoon lekker weekend willen gaan houden. Dus is het zaak dit makkelijk te maken. Zo in te richten dat ze het vanaf hun mobiel kunnen doorgeven. En dat het zo simpel werkt dat het makkelijker voelt om het aan het einde van de dag snel door te geven dan om het niet te doen.

Mogen wij je eens vertellen over de oplossingen die we voor deze en soortgelijke situaties hebben? Je zult positief verrast zijn door wat er kan, hoe makkelijk dit echt pasklaar op jouw situatie gemaakt kan worden en hoe betaalbaar het is. Maak meteen een kennismakingsafspraak via 0341-26 32 73 of info@thecodecrowd.nl. We horen graag van je!

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: