Over the Code Crowd

Met The Code Crowd combineren we bedrijfskundig advies met software en automatisering. Waarom? Omdat de meeste bedrijven met een kleine aanpassing van hun processen vervolgens voor minstens 80% met een standaardsoftwarepakket uit de voeten kunnen in plaats van maatwerksoftware nodig te hebben. Dus dat scheelt bakken met geld.

Of je nu wilt professionaliseren op het gebied van planning, CRM of financieel, waarschijnlijk is er een standaardpakket dat jouw wensen grotendeels tegemoet komt. Door je bedrijf onder de loep te nemen en simpele proceswijzigingen door te voeren (wij helpen daar uiteraard bij), kun je in de meeste gevallen prima uit de voeten met die betaalbare algemene software.

Door te bouwen op bestaande software en verbindingen te maken tussen softwarepakketten kunnen kosten bespaard worden. Zo ontstaat software op maat die perfect aansluit op jouw situatie en wensen, voor een fractie van de prijs van compleet nieuwe software.

We doen het samen. Wij hebben jou nodig om de beste oplossing voor je te kunnen maken. Dat betekent regelmatig overleggen, tussentijds testen en de resultaten daarvan aan ons terugkoppelen. Natuurlijk maken we vooraf een duidelijke planning zodat iedereen weet wat, wanneer en hoe van hem of haar verwacht wordt. Zo maken we samen de best mogelijke software voor jouw bedrijf. Software die echt doet wat jij nodig hebt en waar je jaren plezier van hebt.