We streven ernaar om getalenteerde software ontwikkelaars te verbinden aan projecten en bedrijven die ondersteuning nodig hebben op het gebied van software ontwikkeling. Bent u op zoek naar één of meerdere software ontwikkelaars om uw team te ondersteunen? Wij hebben de oplossing voor u. Onze ontwikkelaars kunnen snel en flexibel ingezet worden voor korte en ook langere projecten.

Omdat kwaliteit voorop staat zorgen wij voor de begeleiding van onze ontwikkelaars. We ondersteunen zowel u als de ontwikkelaars in de samenwerking. Daarnaast helpen we onze ontwikkelaars met carrière en bedrijfs en toekomst planning. We adviseren en helpen waar nodig. Zo kunnen onze ontwikkelaars zich volledig focussen op de uit te voeren werkzaamheden.

Wij gaan voor kwaliteit in alle aspecten van de samenwerking. Een belangrijk punt hierin is de controle van dat wat afgeleverd word. U als opdrachtgever vormt hierin een belangrijke schakel. We gaan er vanuit dat u de kwaliteit van het werk van onze ontwikkelaars controleert en ook beoordeelt. Wij bieden u een makkelijke tool waarin u de ontwikkelaar van feedback kunt voorzien. Uiteraard mag u van ons verwachten dat ook wij regelmatig de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden controleren.

The Code Crowd is de ideale partner als u op zoek bent naar externe ontwikkelondersteuning. Van begin tot einde goed geregeld, inclusief begeleiding die werkt!

Andreas van den Berg, VandenBerg - Marketing

Onze ontwikkelaars werken via een Workflow voor extern personeel die zijn kracht en nut bewezen heeft. Om u te ondersteunen met het werken met externe developers helpen wij u graag op weg met onze methodes en workflow. De belangrijkste bouwsteen van de workflow is persoonlijk contact, door (dagelijkse / wekelijkse) standup-calls blijven uw interne ontwikkelaars in contact met de externe ontwikkelaars. Zo blijft iedereen op één lijn wat betreft het werk wat er moet gebeuren.