In Nederland

Eric Marchand
eric@thecodecrowd.nl

Je komt mij vooral tegen bij de start van ons traject. Ik ben erbij tijdens kennismakingsgesprekken om meteen ook inhoudelijk advies te kunnen geven. Dus welke pakketten sluiten het beste aan bij jullie wens en hoe kunnen we die laatste 20% maatwerk slim inrichten om die zoveel mogelijk op te laten leveren. Daarnaast ben ik de architect van de software. Ik vind het heel tof om alle technische mogelijkheden die er zijn te gebruiken voor een perfecte oplossing.

Reinald Zeeburg
reinald@thecodecrowd.nl

Je zult mij het vaakst zien en spreken. Bij onze kennismaking zorg ik ervoor dat we alle informatie boven tafel krijgen die nodig is om jullie van een compleet en passend advies te voorzien. Ook adviseer ik over slimme wijzigingen in je bedrijfsprocessen om gebruik van een standaardsoftwarepakket mogelijk te maken. Wanneer we samen aan de slag gaan ben ik projectmanager. Ik vind het fijn als alles gestructureerd, georganiseerd en overzichtelijk draait.

Ferdy Badenbroek
ferdy@thecodecrowd.nl

Bij mijn rol binnen The Code Crowd sta jij, de klant, centraal. Ik vertaal jouw wensen en ideeën naar een concreet projectplan. Daarnaast sta ik voor je klaar als er even iets tegenzit. Waar mogelijk los ik problemen direct op, of ik plan ze in bij één van onze ontwikkelaars.

ZZP’ers

The Code Crowd zoekt bewust samenwerkingen en heeft een uitgebreid netwerk aan ZZP’ers met elk hun eigen expertise. Door gebruik te maken van ons netwerk van specialisten op verschillende gebieden kunnen we jou en jouw bedrijf het beste helpen. Dit zijn bijvoorbeeld specialisten op het gebied van een bepaalde ontwikkel taal maar waar nodig ook mensen met kennis van bedrijfsprocessen, marketing en financiën.

In Roemenië

Binnenkort stellen we hier ons team in Roemenië voor!