Het is bijna kerst. En het zal een andere kerst zijn als we gewend zijn; niet met z’n allen naar de kerk geen kerstconcerten en niet met de hele familie samenkomen. Ook de kerstconferentie van de HGJB, ieder jaar gehouden tussen kerst en oud en nieuw, kon geen doorgang vinden op manier waarop de jongeren en de HGJB dat gewend zijn.

De HGJB wilde de christelijke jongeren in Nederland niet in de steek laten, en heeft besloten een digitale kerstconferentie te organiseren. Om deze online conferentie te faciliteren hebben de HGJB en The Code Crowd de handen in één geslagen en een mobiele website gemaakt voor deze unieke digitale editie van de Kerstconferentie!

Tijdens enkele digitale brainstormsessies hebben we samen met de HGJB en externe ondersteuning van Marketingbureau van den Berg het project vormgegeven. Daarna is het project in een hoog tempo ontwikkelt door het Code Crowd team, zodat deze op tijd af is voor het begin van de Kerfstconferentie op 28 december.

Via de Kerstconferentie App kunnen de deelnemers thuis toch deel zijn van de online versie van de kerstconferentie. De mobiele website zorgt ervoor dat alle informatie, over de verschillende onderdelen van de conferentie, eenvoudig beschikbaar is. Zorgt voor verbinding tussen de deelnemers en maakt het meedoen met de conferentie makkelijk. Zo kan ook in de deze tijd waarin alles overhoop gegooid lijkt te zijn de conferentie Over Hoop toch doorgang vinden!

We vroegen projectorganisator Jan Willem Bout van de HJGB naar zijn ervaring over de samenwerking:

“Voor de HGJB-Kerstconferentie moest er binnen een maand een werkbare app zijn. Door duidelijk afspraken, goede prijzen en korte communicatielijnen is deze app snel gerealiseerd.

Het is erg fijn samenwerken met de werknemers van dit bedrijf. Ze zijn bereid een stap harder te lopen en kunnen onder tijdsdruk een mooi en werkbaar product neerzetten.

Een absoluut pluspunt is dat ze technische informatie vertalen naar begrijpbare taal.

Projectorganisator evenementen, Jan Willem Bout – HGJB

Wij van The Code Crowd bedanken de HGJB voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons. En wensen alle deelnemers van de kerstconferentie een goede tijd toe. En natuurlijk iedereen die dit leest goede kerstdagen.