Webshop Meijers Mode Nunspeet

Het is zoeken voor de lokale winkeliers naar de beste oplossing voor hun winkel in deze lastige tijd. Ondanks een aantal versoepelingen is het nog niet mogelijk om gewoon winkel te zijn zoals we gewend waren. En waar doe je dan goed aan?

Met deze vraag zat ook Arnold van Meijers Mode Nunspeet. Hij heeft ons onlangs benaderd om snel een simpele webshop te ontwikkelen om te kijken of online verkopen kan helpen om de winkel draaiend te houden. Vanuit het kantoor van The Code Crowd kijken we uit over het marktplein en een deel van de winkelstraat van Nunspeet. We zien de gesloten winkels en wilden daarom Arnold en andere lokale winkeliers graag helpen. Toen de vraag van Arnold kwam hoefden we dan ook niet lang te denken. In een paar dagen tijd hebben we een webshop opgezet met online betalen, keuze voor ophalen of bezorgen en een koppeling met Facebook, zodat ook daar de producten getoond worden. Hieronder lees je over Arnolds ervaringen.

Meijers mode en Intersport

Arnold den Dikken

Nu de wereld versneld aan het veranderen is, toch eindelijk de stap gemaakt om te kijken of een webshop een toegevoegde waarde heeft voor Meijers Mode Nunspeet.

Na veel overdenkingen en een jaar Corona toch de telefoon gepakt en onze buurman (Eric Marchand, The Code Crowd) gebeld of hij met spoed een webshop kon maken voor ons. Een simpele versie om te gaan testen of wij in de online wereld het verschil kunnen gaan maken. In onze winkel hangt een bepaalde energie en die is online niet weer te geven was altijd onze overdenking. Maar we zien het als een digitale etalage waarbij we beginnen met een paar grote merken zoals PME, Cast Iron, Studio Anneloes en YAYA om te kijken hoe alles werkt. Ik moet zeggen dat 3 werkdagen na het telefoontje de site in de lucht was. Echt supersnel, maar dat was ook de reden om te kiezen voor een bedrijf wat dichtbij zit. Bij wijze van spreken kunnen we elkaar door de ramen heen toeschreeuwen wat er moet gebeuren.

En dan begint het eigenlijk pas….. pfff wat een werk. Artikel voor artikel erin zetten, foto’s koppelen voorraad checken. En dan was onze winkel nog in een lockdown dus tijd genoeg. Gelijk een heleboel vragen; voorraad koppeling, facebook/Insta koppeling, hoe gaat het betalen en de marketing….. al met al een extra winkel erbij. Eigenlijk zoals wij altijd al gedacht hadden en het ook zo lang uitgesteld hadden. Maar nu is de tijd om ons met onze mode-afdeling online te laten zien. Ervaring hebben we inmiddels opgedaan met onze Intersport Winkel en daar is het echt topsport om samen met de landelijke organisatie de site up-to-date te houden en alle pakketjes op tijd te versturen en snel te laten groeien en ook in deze tak van sport rendabel te zijn.

De volgende stap zullen we samen met Eric bepalen, hoe gaan we de koppeling maken met ons voorraadsysteem, hoe kunnen de artikelen automatisch online komen wanneer ze op voorraad komen? Kortom hoe gaat onze webshop naadloos bij onze winkel en onze klanten aansluiten.

Maar wij hebben er zin in!

Door gebruik te maken van onze ervaring in het ontwikkelen van software en bestaande tools in te zetten konden wij voor Meijers Nunspeet heel snel en voor een scherpe prijs een webshop ontwikkelen met groei mogelijkheden. Op deze manier is het voor Arnold mogelijk om goedkoop en makkelijk in te stappen en te proberen of een webshop hem gaat helpen zijn omzet te verhogen.

Het systeem is zo opgezet dat de webshop makkelijk door kan groeien met mogelijkheden als het koppelen van hun bestaande voorraadsysteem of het automatisch afhandelen van bezorging door deze te koppelen met bezorgdiensten.

Wij zijn blij dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen om een lokale ondernemer te helpen.

Wilt u weten hoe we uw winkel of bedrijf kunnen ondersteunen met een webshop of heeft u andere software vraagstukken?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via eric@thecodecrowd.nl.