The Code Crowd

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Juist door samen een goede basis te leggen, samen standaardsoftware te kiezen en samen die maatwerkschil te ontwikkelen krijg je uiteindelijk iets dat echt werkt voor jouw bedrijf.

Samenwerken
Onze klanten kiezen voor ons omdat we een goed product leveren, maar dat kunnen we alleen samen doen. Onze klanten kiezen dus bewust voor een partij die samen met hen een oplossing ontwikkelt. Dat vraagt tijd en commitment van hen, maar levert uiteindelijk ook een veel beter resultaat. Omdat we al bij de start heel veel input willen hebben, maar tijdens het bouwen ook continue overleggen, feedback vragen en met de gebruiker testen of we op de goede weg zijn.

De mens centraal
Daarnaast krijgen we veel positieve feedback op het feit dat de mens bij ons altijd centraal staat. Natuurlijk krijgt de software om de processen die we makkelijker maken heel veel aandacht, maar eerst kijken we of die processen wel op de best mogelijke manier zijn ingericht. Met dus de mens, de gebruiker als kern. Pas daarna gaan we überhaupt nadenken over technische oplossingen. Maar ook dan staat die gebruiker centraal in de zin dat het voor hem of haar supersimpel te gebruiken moet zijn.

Communicatie
Maar ook omdat we hen steeds op de hoogte houden. Natuurlijk wanneer er iets te overleggen valt of we (een deel van) de software kunnen laten zien, maar ook tussendoor. En andersom vinden we het fijn als onze klanten ons bellen met een vraag of een inzicht. Juist door die wisselwerking komen we tot het beste eindproduct. Bovendien weten ze zo steeds precies hoe het met hun project staat en dat vinden ze fijn.

Alleen ga je snel, samen kom je verder
Daar komt onze naam ‘The Code Crowd’ ook vandaan. Alleen ga je snel, samen kom je verder. Juist door samen een goede basis te leggen, samen standaardsoftware te kiezen en samen die maatwerkschil te ontwikkelen krijg je uiteindelijk iets dat echt werkt voor jouw bedrijf.

Het team

 • Eric Marchand

  Eigenaar & Sales

  Ik ben het ‘hoofd wazige ideeën’, klinkt onaardig maar dit is precies mijn kracht. Samen met jou goede ideeën bedenken die worden gevormd tot een applicatie die een probleem oplost voor onze klanten.

 • Reinald van Zeeburg

  Eigenaar & Dagelijkse aansturing

  Ik heb weinig verstand van programmeren maar wel van hoe je dagelijkse taken vertaalt naar gestroomlijnde processen om je bedrijf efficiënter te runnen wat je tijd, moeite en geld bespaart.

 • Matthijs van de Gronden

  Service Delivery Coordinator

  Ik houd voor alle klanten in de gaten of de wensen en afspraken goed gevolgd worden en dus wordt gebouwd waar jij om gevraagd hebt. Ik ben dan ook jouw aanspreekpunt.

 • Mike Noorbeek

  DevOps

  Ik vind het leuk om mijn creativiteit te combineren met mijn analytische karakter, die combi maakt ook dat ik graag de meest mooie en efficiënte oplossing bedenk en maak.

 • Ferdy Badenbroek

  Developer

  Ik vind het het leukst om dingen te maken die jouw leven makkelijker maken zoals een programma waarin je alle info van je bedrijf kunt beheren in plaats van in tig losse excelletjes.

 • Walter Marchand

  Developer

 • Andreas van den Berg

  Freelance marketeer

  Ik pak allerlei marketingtaken op, denk aan het maken van beeldmateriaal, het ontwikkelen en onderhouden van websites etc. Maar ik denk ook regelmatig mee in het ontwikkelen van nieuwe producten.

 • Amanda Hendriks

  Marketing & communicatieadviseur

  Ik zorg in het kort dat The Code Crowd zichtbaar is. Door teksten te schrijven voor de websites, door berichten te posten op LinkedIn, door artikelen te schrijven voor in magazines.

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter:

*
*
*