Participatory Narrative Inquiry

Participatory Narrative Inquiry

Picture of Eric Marchand

Zo naar Oud & Nieuw toe is het tijd voor goede voornemens. Heb jij die nou als werkgever in de zorg ook? Wil je graag verder gaan dan een behoorlijk salaris, genoeg vrije dagen en als extraatje een kerstpakket? Overweeg dan om ons in te schakelen voor een ‘Participatory Narrative Inquiry’. Een hele mond vol, maar het gaat om het resultaat en dat liegt er niet om.

Met deze onderzoeksmethode verzamel je niet alleen data, maar ook context. De meeste onderzoeken bestaan uit vragen of stellingen waar je medewerkers een cijfer aan geven. Het ‘tellen’ van hun werkbeleving. Het grote nadeel hiervan is dat er geen enkele ruimte is voor uitleg of hun eigen verhalen. Dit geeft dus altijd een incompleet beeld, waardoor jij als manager of je beleidsmakers alleen globaal zien waar de pijnpunten liggen. En dus nog steeds niet concreet weten waar je medewerkers zich op de werkvloer aan ergeren. En je dus ook niet weet waar jij je beleid en acties op af moeten stemmen.

Maar door die verhalen te combineren met data is het plaatje wel compleet en ook nog eens meetbaar. Dus je weet hoeveel last jouw medewerker van zijn verhaal heeft. En dus kun je meten hoeveel beter dit is geworden nadat er acties zijn ingezet. En dus of die acties het gewenste resultaat hebben gehad.

Meer weten? Bel of mail ons via 034-26 32 73 of info@thecodecrowd.nl.

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: