Sterke kanten combineren

Sterke kanten combineren

Eric Marchand

Wij (Eric en Reinald) combineren onze beide sterke kanten tot voor onze opdrachtgevers waardevolle inzichten en oplossingen.

Reinald: “Ik ben van de bedrijfskundige kijk. Wat doe je als bedrijf? Hoe pak je dat intern aan? Welke processen zijn er en welke missen er misschien. Voordat er überhaupt over mogelijke softwarepakketten of maatwerksoftware gesproken wordt, kijk ik eerst naar of de huidige processen slimmer kunnen. Welke winst valt daar al te halen? Door dagelijkse taken slimmer uit te voeren of te verdelen. Aan welke knoppen kunnen we draaien om letterlijk al meteen winstgevender te zijn? Of door processen net anders in te richten, waardoor ze te automatiseren zijn. Hoe kun je dingen beter doen en daardoor tijd besparen of geld overhouden? Ik zorgt dat de basis eerst klopt.

En dan komt Eric om de hoek kijken.

Eric: “Ik heb een grote interesse voor techniek, ben enorm nieuwsgierig en creatief. Daardoor denk ik bij alles wat ik tegenkom: ‘Dat is interessant, maar hoe zou dit beter kunnen?’ Dat begon al toen ik nog bij de Marechaussee werkte. Ik zag daar allerlei mogelijkheden. Al die stapels papieren? Waarom niet digitaal? Dan weet je ook meteen zeker dat je de meest recente info hebt. Ik zag processen die niet duidelijk waren, waardoor er regelmatig iets vergeten werd. Allemaal dingen die me triggerden om dat slimmer te willen maken. En daar begon ook mijn carrière als softwareontwikkelaar. En sinds 2008 doe ik dat ook als ondernemer voor ondernemers.”

Wat ons typeert is dat we boven alles voor samenwerken gaan. We werken niet voor een klant, maar met een klant. We willen je kennen. En je bedrijf kennen. En ook graag langdurig samenwerken. Want dan kom je allebei verder. Maar dan wel op basis van tevredenheid. Trucjes als vendor lock in (dat het wisselen van ontwikkelaar heel moeilijk maakt), daar doen we niet aan.

Het liefst helpen we je met je ‘huis’. Eerst als ‘makelaar’ door je te helpen kiezen voor goede standaard softwarepakketten die jouw basis bedrijfsprocessen omvatten; je huis. Daarna als klusbedrijf. We koppelen die pakketten (facturatie, administratie, CRM, projectmanagement) aan elkaar en verven de muren, leggen een nieuwe vloer en zetten er een aanbouw aan of dakkapel op; handige extra software, geschreven op jouw bedrijfsspecifieke processen, waardoor je je bedrijf zo efficiënt mogelijk kunt runnen.

Wij hebben een heldere set normen en waarden en werken graag samen met partners en bedrijven die daar ook in geloven. Wij willen een duurzame relatie, gaan voor het ‘samen’ in het woord samenwerking en geloven heilig in eerlijkheid. We willen op een respectvolle, nette manier met elkaar omgaan. Als we bijvoorbeeld wat beloven, dan doen we het ook en ‘what you see is what you get’. Geen geheimzinnigheid, niks achter de ellenbogen, maar alles helder en transparant. We willen elkaar te allen tijde recht in de ogen kunnen kijken.

Wij zijn heel enthousiast over software en praten er het liefst de hele dag over. Maar dan wel op een manier zodat het voor iedereen begrijpelijk is. We willen dat jij het gevoel hebt dat we jouw software samen ontwikkelen (sterker nog, zonder jou kunnen we het helemaal niet) en dat je je nooit minder voelt dan ons of onze ontwikkelaars. Geen vraag is ons te gek en we willen dat je je in elke fase van de samenwerking vrij voelt om alles te vragen wat je wilt weten. Daar zijn we namelijk ook voor. Natuurlijk huur je ons in om een taak te verrichten, maar dat doen we altijd met de mens centraal. Als gebruiker van de software, maar ook als partner in de samenwerking.

Onze producten moeten het leven van onze klanten leuker, makkelijker, mooier maken.

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: