Waarom een bedrijfskundige bij een software ontwikkelaar?

Waarom een bedrijfskundige bij een software ontwikkelaar?

Picture of Eric Marchand

Reinald Zeeburg is een beetje een vreemde eend in de bijt The Code Crowd. Hij is namelijk geen ontwikkelaar. Sterker nog, hij heeft weinig verstand van code, programmeertalen en software in het algemeen. Maar hij heeft wel heel veel verstand van bedrijven. Hoe die in elkaar steken. Hoe je dagelijkse taken vertaalt naar processen die vervolgens stroomlijnt om je bedrijf efficiënter te runnen. Waardoor je tijd, moeite en geld bespaart of meer geld verdient.

En dat is precies wat Reinald bij The Code Crowd doet. Voordat er met jou als opdrachtgever überhaupt over softwareoplossingen gepraat wordt brengt hij je processen in kaart. Waar kan het slimmer? Wat kunnen we automatiseren? Hoe kunnen we door bepaalde taken anders te organiseren het pad effenen voor software, waardoor de workflow daarna nog slimmer kan? Dus eerst kijken of de bedrijfsvoering slimmer kan. En dan daar passende software bij zoeken of maken.

HTML5
CSS3
WEBAPP
ANDROID
IOS
ANGULARJS
REACT

Zullen we kennismaken?

Bel ons 0341 26 32 73 of laat een bericht achter: